Vol 4, No 2 (2022)

DOI: https://doi.org/10.37905/jjft.v4i2

Table of Contents

Articles

Aldita Idrak,  Indonesia
Muh Tahir,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Indonesia
PDF
121-128
Hendra Mohi,  Indonesia
Suryani Une,  Indonesia
Zainudin Antuli,  Indonesia
PDF
129-138
Moh Fhathur Husain,  Indonesia
Marleni Limonu,  Indonesia
Zainudin Antuli,  Indonesia
PDF
139-148
Mohamad Ikbal Panigoro,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Indonesia
Lisna Ahmad,  Indonesia
PDF
149-157
Studi Pembuatan Meat Analog
DOI : 10.37905/jjft.v4i2.10549 | Abstract views : 1416 times
Rizkika Simi,  Indonesia
Purnama Ningsih Maspeke,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Musrowati Lasindrang,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
158-171
Sahrul Husain Husain,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Purnama Ningsih Maspeke,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
172-184
fitri ponelo,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,
Yoyanda Bait,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,  Indonesia
Lisna Ahmad,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,
PDF
185-197
SRI MILANTI KAHAR,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,  Indonesia
Musrowati Lasindrang,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Yoyanda Bait,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
198-212
Sulastri R Mustapa,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
213-222
Zuldin Helingo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Marleni Limonu,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
223-233