Jambura Journal of Food Technology

This journal publishes articles and the process of disseminating scientific studies in the field of:

  • postharvest process and technology
  • food commodities, food processing
  • food process engineering
  • interaction of machinery and food materials
  • chemical and functional food
  • biochemistry and food microbiology
  • nutrition and health
  • local and industrial food
  • management industrial of food processing
  • food safety
  • food security

JJFT

Announcements

 

CHANGE IN PUBLICATION SCHEDULE

 
Starting in 2023, JJFT's publication schedule is changed from January and August to June and December.  
Posted: 2023-10-25
 
More Announcements...

Vol 6, No 1 (2024): Juni

Full Issue

View or download the full issue PDF PDF

Table of Contents

Articles

Yunan Damopolii,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Purnama Ningsih Maspeke,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
1-17
Nirwan Pakaya,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Musrowati Lasindrang,  Universitas Negeri Yogyakarta,  Indonesia
PDF
18-31
Mohamad Rizki Ladiku,  UNIVERSITAS NEGERI GORONTALO,  Indonesia
Musrowati Lasindrang,  Universitas Negeri Yogyakarta,  Indonesia
Marleni Limonu,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
32-42
Tiyansi Tahir,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Yoyanda Bait,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Zainudin Antuli,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
43-55
Maryam Liko,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Lisna Ahmad,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
56-68
Hasan Latif Usman,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Rahmiyati Kasim,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
69-81
Tanti Pakaya,  Ilmu dan Tekologi Pangan, Fakultas Pertanian, Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
yoyanda bait,  Ilmu dan Tekologi Pangan, Fakultas Pertanian, Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Rahmiyati kasim,  Ilmu dan Tekologi Pangan, Fakultas Pertanian, Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
82-93
Sriwanda Sriwanda,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Yoyanda Bait,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
94-103
Kamarudin Tomayahu Tomayahu,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Musrowati Lasindrang,  Universitas Negeri Yogyakarta,  Indonesia
Zainudin Antuli,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
104-116
Muh Isra,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Lisna Ahmad,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Widya Rahmawaty Saman,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
117-128
Sakinah Dahlan,  Sinta ID (6792014), Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Yoyanda Bait,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
129-140
Widya Rahmawaty Saman,  Sinta ID (6792016), Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Lisna Ahmad,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Muhammad Isra,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Febriyanti Ngadi,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Anisa Djama,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Firman Datau,  Universitas Negeri Gorontalo,
Sandrina Izhathuljannah Zilanya Junus,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Hilma A. Jenggu,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Nabila Y. Usman,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Neneng Puspita Sari,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Alwi Pratama Putra Marwan,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
141-150
Ardiyanto Saleh Modjo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Yoyanda Bait,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Miranti Balu,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
151-155
Sakinah Ahyani Dahlan,  Sinta ID (6792014), Universitas Negeri Gorontalo,
Rahmiyati Kasim,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Indonesia
Arif Murtaqi Akhmad Mutsyahidan,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Bima Aditya Kolopita,
Fahtunnisah Budjang,
Sri Eka Putri Sompa,
Putri Riskia Iman,
Moh. Taufik Yasin,
PDF
156-171
Ulfiyah Rustam Samai,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Suryani Une,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Sakinah Dahlan Ahyani,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
172-182
Nur Ain Yusuf,  Teknologi Pangan Pangan Univeristas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Zainudin Antuli,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
Siti Aisa Liputo,  Universitas Negeri Gorontalo,  Indonesia
PDF
183-191